Onze Services

Maximaal rendement met Online Communicatie
Online Communicatie is de mix van online middelen die ingezet kunnen worden om uw online business te verbeteren. Op basis van statistieken worden verschillende online marketing middelen strategisch ingezet. Dit draagt bij aan optimaal bereik van de consument en het realiseren van optimale conversie. EcommerceWeb heeft een netwerk van gekwalificeerde specialisten in online marketing; SEA/ SEO; display netwerk; email marketing; reviews; social media.

MEDIAMIX

De juiste balans van alle online middelen zorgt voor optimale inzet van het mediabudget (ROI). De media flow wordt continu geoptimaliseerd door middel van vijf verschillende verleidingsmodellen. Hierdoor wordt de klant maximaal verleid om van media naar landingspagina naar uiteindelijke order te komen.

Afstemming van campagnes, acties en content in de mediamix en mediaflow dragen bij aan een succesvolle online marketing strategie. Hierbij meten wij continue de mediamix en mediabijdrage om de klant zo kostenefficiënt mogelijk te verleiden en te overtuigen.

 

SEO/SEA

Door middel van zoekmachine optimalisatie kunnen bedrijven een hogere positie binnen zoekresultaten realiseren. Deze verhoogde positie zal resulteren in optimale vindbaarheid voor uw doelgroep. Wij helpen u met het realiseren en optimaliseren van de juiste content en websitestructuur om nog beter vindbaar te zijn.

Zoekmachine adverteren blijft een van de meest efficiënte manieren om jouw klanten te verleiden op het hoogste conversiemoment.  Optimalisatie van SEA, met de laatste middelen, is een belangrijke focus van ons en een succesvolle manier voor uw bedrijf om mediabudget en conversie te optimaliseren. Product feeds en automatisering op basis van ‘Api’s’ vormen een belangrijke rol voor het verbeteren van de vindbaarheid voor Google Adwords en Google Shopping.

 

SOCIAL MEDIA / REVIEWS

Social Media
Vanuit een gestelde doelstelling een social media strategie realiseren biedt kansen om in contact te komen met uw doelgroep; uw merkperceptie te versterken en klanten te werven. Webcare, engagement, community building en social media campagnes maken een belangrijk onderdeel uit van uw succesvolle social media strategie.

Reviews
De invloed van word of mouth is groot. Beoordelingen, meningen of reviews van klanten betekenen veel voor bezoekers en consumenten. Steeds meer consumenten baseren hun beslissingen op basis van online reviews. Het tonen van onafhankelijke reviews op uw site draagt dan ook bij aan de verhoging van uw conversie en het vertrouwen dat de consument in uw website of voor uw product zal hebben. Een eenvoudige tool met succesvolle conversie resultaten.

 

EMAIL MARKETING

Email marketing speelt een belangrijke rol voor uw bestaande klanten. Deze vorm van marketing draagt bij aan de binding met uw klanten en zorgt voor continue verleiding voor herhalingsaankopen. Het optimaliseren van email marketing is dan ook een belangrijk aspect van de mediamix en werkt goed in combinaties met social media.

WEB ANALYTICS

Web Analytics geef inzicht in de online prestaties van een bedrijf. Op basis van gestelde doelen kan de effectiviteit van online marketing bepaald worden. Kennis van bezoekers-gedrag, effectiviteit van pagina’s en conversieprocessen dragen bij aan de optimalisatie van online business. Web Analytics (Google Analytics; Adobe Site Catalyst) speelt een centrale rol in onze werkwijze. Op basis van feiten optimaliseert EcommerceWeb uw media campagnes, media flows en uw website op basis van klantgedrag.

A/B/Multi testing (Visual Website Optimizer; Optimizely) wordt gebruikt om uw website te optimaliseren. Deze vorm van toetsing is een goede manier om de conversie van uw webpagina te verbeteren.

Onze Services op een Rijtje
Media Mix

De juiste balans van alle online middelen zorgt voor optimale inzet van het mediabudget (ROI).

Web Analytics

Web Analytics geef inzicht in de online prestaties van een bedrijf.

Social Media / Reviews

Vanuit een gestelde doelstelling een social media strategie realiseren biedt kansen om in contact te komen met uw doelgroep.

SEO & SEA

Door middel van zoekmachine optimalisatie kunnen bedrijven een hogere positie binnen zoekresultaten realiseren.

Display Netwerk

De juiste doelgroep bereiken en nieuwe klanten realiseren door middel van display netwerk.

Email Marketing

Deze vorm van marketing draagt bij aan de binding met uw klanten en zorgt voor continue verleiding voor herhalingsaankopen.