Ecommerceweb | Netwerk van online specialisten

Tjerk van der Veen, werkt sinds 2009 als zzp-er onder de naam EcommerceWeb.

Als interimmer help ik bedrijven hun online business te versterken en versnellen. 

Ontwikkelgebieden
- Web development, van redesign/ ab testing tot persuasion tools implementaties o.b.v. algoritmen.
- Media optimalisatie, van mediaburo selecties tot finetuning in verschillende paid en owned kanalen met implementaties van smart tools.
- Organisatie ontwikkeling, van taak herverdeling en in-outsource keuzes tot aan dagelijkse coaching van nieuwe werkwijzen 
- Management by facts, van rapporten realiseren tot training hoe dagelijks data gedreven te werken. 

Het EcommerceWeb is het netwerk die ik aan kan spreken om bepaalde specialismen te realiseren met freelance specialisten of partner bedrijven waar ik zeer goede ervaringen mee heb.  

Heb jij een uitdaging waarbij jij hulp nodig hebt, neem dan contact op met Tjerk van der Veen, 0638882222, tjerk@ecommerceweb.nl

Onze Werkwijze

‘Meten is weten’. Op basis van Web Analytics worden knelpunten en kansen in kaart gebracht. Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen wij u per onderdeel of van een totaalpakket in Online Business optimalisatie voorzien. Daarbij houdt EcommerceWeb uw bedrijf structureel op de hoogte van haar bevindingen en voortgang van het proces, zodat u direct zicht heeft op de online verbeteringen voor uw bedrijf.

De diensten van EcommerceWeb worden op basis van consultancy en interim-management verleend. Vanuit dit netwerk bieden wij expertise op verschillende onderdelen binnen online business om uw online business competitief te maken. In 6 stappen naar een succesvolle online business:


Web Analytics opzetten/verbeteren

 

Online Communicatie verbeteren

 

Heldere rapportage aan het management (bedrijf)

Website Conversie verbeteren

 

Aansturing benodigde partijen en conversie inschakelen

 

Succesvolle Online Business

Ons Team
Met ruim 15 jaar ervaring als Online Marketeer, Interim management e-commerce voor vooraanstaande merken, besloot Tjerk in 2009 zijn kennis en ervaring als zelfstandige aan te bieden via OnlineDoctor.nl. Als ondernemer volgde een nieuwe uitdaging snel en ontstond EcommerceWeb, een web van online specialisten. Tjerk is eindverantwoordelijk voor de Online Marketing Strategie.
Neem contact op met Tjerk.
Het netwerk van EcommerceWeb bestaat uit vele online specialisten  die bewezen succesvolle Ecommerce vraagstukken hebben opgelost. De samenwerking van verschillende vakspecialisten  uit interim management e-commerce zorgt voor een optimale online business voor uw organisatie.