Ecommerceweb | Netwerk van online specialisten.

EcommerceWeb is een netwerkorganisatie met gedreven online specialisten op basis van interim management e-commerce.  Het centrum van het web bestaat uit ondernemende online marketing specialisten met een resultaat gedreven aanpak en attitude om online business van bedrijven te versterken. Om optimale resultaten te behalen op basis van meetbare resultaten werken wij rechtstreeks samen met de klant. Stap voor stap wordt het optimale resultaat gerealiseerd.

Het EcommerceWeb bestaat uit meerdere zelfstandigen online marketingspecialisten die met specifieke kennis een uitvoerende rol vervullen, waardoor EcommerceWeb hoogwaardige online marketing diensten aan kan bieden.

De expertise van EcommerceWeb is analyse, statistische toetsing, optimalisatie en conversie verhoging.

Onze Werkwijze

‘Meten is weten’. Op basis van Web Analytics worden knelpunten en kansen in kaart gebracht. Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen wij u per onderdeel of van een totaalpakket in Online Business optimalisatie voorzien. Daarbij houdt EcommerceWeb uw bedrijf structureel op de hoogte van haar bevindingen en voortgang van het proces, zodat u direct zicht heeft op de online verbeteringen voor uw bedrijf.

De diensten van EcommerceWeb worden op basis van consultancy en interim-management verleend. Vanuit dit netwerk bieden wij expertise op verschillende onderdelen binnen online business om uw online business competitief te maken. In 6 stappen naar een succesvolle online business:


Web Analytics opzetten/verbeteren

 

Online Communicatie verbeteren

 

Heldere rapportage aan het management (bedrijf)

Website Conversie verbeteren

 

Aansturing benodigde partijen en conversie inschakelen

 

Succesvolle Online Business

Ons Team
Met ruim 15 jaar ervaring als Online Marketeer, Interim management e-commerce voor vooraanstaande merken, besloot Tjerk in 2009 zijn kennis en ervaring als zelfstandige aan te bieden via OnlineDoctor.nl. Als ondernemer volgde een nieuwe uitdaging snel en ontstond EcommerceWeb, een web van online specialisten. Tjerk is eindverantwoordelijk voor de Online Marketing Strategie.
Neem contact op met Tjerk.
Het netwerk van EcommerceWeb bestaat uit vele online specialisten  die bewezen succesvolle Ecommerce vraagstukken hebben opgelost. De samenwerking van verschillende vakspecialisten  uit interim management e-commerce zorgt voor een optimale online business voor uw organisatie.